Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Knowledge
Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van melk distel Extract

Source: | Updated: Nov 17, 2015

Sommige Main voordelen van melkdistel Extract-silymarine en silybin

1) lever affiniteit

Melkdistel helpt met algemene leverproblemen, met inbegrip van geelzucht (dat is wanneer de huid verkleurd/geel wordt), hepatische pijn en zwelling. Gebaseerd op de roman "The één aarde Herbal Sourcebook", toevoegen flavonoïden ontdekt in melk distel zaad aan de aanzienlijke lever regenereren en bescherming van de kwaliteiten die worden gevonden in andere delen van de melkdistel. Flavonoïden zal diepgaande gevolgen hebben op de lichaamseigen immuunsysteem, dus het stimuleren van het vermogen van het lichaam tegen ziekte. Ze helpen stabiliseren celmembranen en controle functie cel. Melkdistel is ook gedacht dat zij heilzaam zijn voor de volgende problemen: acute virale hepatitis, metabole ziekte, voortdurende-persistent hepatitis en cirrose van de lever.

2) kanker

Sommige vroege onderzoek naar het kruid geeft ook aan dat silymarine in melk distel anti-kanker effecten zou kunnen hebben. Het heeft krachtige anti-oxydant kwaliteiten en heeft bewezen voor de remming van de ontwikkeling van menselijke prostaat, borst en cervicale kankercellen in proefbuizen. Meer studies zijn nodig om na te gaan of het kruid efficiënt of veilig voor individuen met deze vormen van kanker is.

3) hoog Cholesterol

Één dierlijke studie ontdekt dat silymarine (een effectieve samenstelling in melkdistel) werkte zo efficiënt als de cholesterol-verlagende drug probucol, met het extra voordeel van aanzienlijk verhogen HDL cholesterol. Meer studies in personen nodig zijn.

4) galstenen en de galblaas

De silymarine hierboven vermeld, dat wil zeggen binnen melk distel gal oplosbaarheid, dat de verspreiding stimuleert kan verhogen. Als u wilt voorkomen of verhelpen van galstenen zou dit vrij nuttig. Galstenen zijn een stuk minder waarschijnlijk te vormen wanneer de gal betere verspreiding heeft. Onderzoekers tonen aan dat routine gebruik van melkdistel in een merkbare daling van gal van cholesterolniveaus resulteren kan.

5) obesitas

Zeer weinig mensen herkennen de functie van de lever in vet te verminderen. Verbetering van de leverfunctie is vaak verwaarloosd in bijna alle gewichtsverlies plannen. De lever is belangrijk voor het bloed te zuiveren en hen het vet in het lichaam te metaboliseren. Zoals de lever vermogen om te functioneren wordt verhoogd door silymarine, kan vet uiteindelijk sneller wordt gemetaboliseerd. Dit betekent dat als gevolg daarvan is het veel gemakkelijker voor iedereen van ons om gewicht te verliezen.

6) onze huid

Huid is een essentieel orgaan voor het reinigen en het grootste orgel in de lichaamsbouw. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door het bestaan van specifieke gifstoffen binnen onze bloedsomloop. Er zijn een paar stukjes bewijzen die aantonen dat het risico van psoriasis zoals hebbend een potentieel verbinding met abnormale lever functies. Dus, als gevolg van het helpen van de lever, een van de voordelen van melkdistel is dat het helpt onze huid te gezonder door middel van verhoogde lever functie.

Apex van melkdistel Extract kan passen silymarine 80% en 90% silybin, en over toepassing van melk distel extract, de meeste van de tijd, het kan worden toegevoegd in gezondheidszorg producten als belangrijkste kruiden supplement.welcome om ons te raadplegen, als u vragen heeft over onze melkdistel hebt uitpakken.

Een paar: Wat zijn de verschillen van HPLC, UV

Volgende: No

Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page