Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Knowledge
Huis > Kennis > Inhoud

Kaneel extract

Source: | Updated: Sep 02, 2016

Kaneel-extract is een meer geconcentreerde bron van smaak dan gemalen kaneel. Veel als vanille-extract, het gemaakt door kaneel schors onderdompelen in alcohol en vervolgens uitpersen uit eventuele resterende vaste stoffen. Hoewel fabrikanten zijn niet verplicht om een lijst van het soort kaneel gebruikt in hun producten, de meeste van de commercieel geproduceerde extracten in de Verenigde Staten vandaan cassia kaneel. Kaneel extract heeft een lange houdbaarheid, wanneer het wordt opgeslagen in een koele, droge plaats. Kaneel extract mag niet worden verward met kaneel olie, die rechtstreeks uit de schors wordt verkregen en is een veel meer geconcentreerde bron van smaak.

Potentiële voordelen

In de afgelopen jaren heeft de wetenschappelijke gemeenschap veel opwinding over hoe de kaneel van invloed kan zijn op de bloedsuiker controle gegenereerd. Een studie van de 2011 gepubliceerd in het "Journal of medicinale Food" gevonden dat beide kaneel gemalen en kaneel extract waren effectief in het verlagen van de nuchtere bloedsuikerspiegel bij mensen met type 2 diabetes of pre-diabetes. Een studie van de 2012 gepubliceerd in het "Journal van de Academie van voeding en dieetleer' geconcludeerd dat gemalen kaneel bevorderd een meer gecontroleerde bloed glucose reactie na het eten, terwijl een 2006-studie gepubliceerd in de"Europese Journal of Clinical Investigation"vond dat kaneel extract hielp verminderen van bloed glucoseniveaus in diabetici met slechte glycemische controle. Ondanks de veelbelovende bewijzen, echter zijn meer studies nodig om te weten welke en hoeveel kaneel is de meeste vruchten afwerpen.

Andere overwegingen


Terwijl roeren een theelepel kaneel extract in een kom havermout waarschijnlijk van uw gezondheid profiteren zal, consumeren te veel kaneel gezondheidsrisico's te kan opleggen. Cassia kaneel bevat coumarine, een stof die leverschade in hoge doses veroorzaken kan. Coumarine is ook een anticoagulans, wat betekent dat het eten van grote hoeveelheden cassia kaneel van uw bloed stollen wanneer nodig--vooral voor degenen die al anticoagulatie medicijnen zoals warfarine vermogen kon remmen. Hoewel er dat geen maximum vastgesteld veilige dosering voor de kaneel, de gemiddelde gezonde persoon kan veilig maar liefst 6 gram kaneel per dag maximaal zes weken, te verbruiken volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde.
Zwangere vrouwen en iedereen met lever-of nierziekte moeten waarschijnlijk voorkomen dat hoge doses van kaneel, volgens NYU Langone Medical Center. Als u geïnteresseerd bent in consumeren kaneel voor zijn potentiële voordelen voor de gezondheid, vraag uw arts welke te gebruiken en hoeveel u veilig kunt consumeren.

verwijzingen

http://www.LIVESTRONG.com/article/505050-Cinnamon-extract-VS-Ground-Cinnamon/

Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page