Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Knowledge
Huis > Kennis > Inhoud

Kaneel Extract-een uitstekende kruiden ingrediënt voor de bevordering van gezonde glucoseniveaus

Source:Smart-publicaties | Updated: Jul 22, 2016

In de acient geschiedenis van China, werd kaneel genoemd in onf vroegst aan Chinese botantical geneeskunde. Sommige gemeenschappelijke formulieren zijn olie- en poeder. En Cinnamonand #39; s rauwe origion omvat: Guangxi, Guangdong, Yunnan, enz.

De essentiële oliën gevonden in kaneel werken natuurlijk ter ondersteuning van gezonde insuline functie en bijdragen tot het behoud van metabole functie. Meestal kunnen deze olie opgestikte in Spice producten, Foodandamp, aanvulling, en chemische producten voor persoonlijke verzorging.

Over kaneel Extract poeder levert dit krachtige extract betrouwbare natuurlijke ondersteuning voor gezonde insuline functie.

Richard Anderson en zijn team bij het Amerikaanse ministerie van landbouw van Human Nutrition Research Center in Maryland, Beltsville, ontdekt het wetenschappelijk bewijs dat aantoont hoe kaneel fungeert als een belangrijk antioxidant,

en is nuttig in de preventie en bestrijding van glucose-intolerantie en diabetes.

Kaneel bevat een in water oplosbare polyfenol samengestelde genaamd MHCP (methylhydroxy Chalcon polymeer), die deels verantwoordelijk is voor voordelen voor de gezondheid. In niet-gepubliceerde reageerbuis experimenten vonden de onderzoekers dat MHCP insuline bootst de receptor activeert en synergetisch met insuline in de cellen werkt. Wanneer de muizen kregen MHCP, daalde hun niveaus van de bloedglucose dramatisch.

Dan, om te zien hoe het zou werken op de mens, Alam Khan, die een postdoctoraal in Anderson's lab was, georganiseerd een studie in Pakistan. Vrijwilligers met type II diabetes kregen één, drie of zes gram kaneel poeder per dag capsules na de maaltijd.

Alle gereageerd binnen weken, met bloed-suiker niveaus die gemiddeld 20% lager dan een controlegroep waren. Sommige bereikt zelfs normale bloedsuikerspiegel. Bloedsuiker begon kruipend weer, nadat de diabetici gestopt met kaneel.

"De onderzoekers vonden dat kaneel geactiveerd de mogelijkheid van vetcellen in diabetische individuen om te reageren op insuline, en het ook verbeterd de verwijdering van glucose."

Kaneel heeft extra voordelen. Het verlaagd ook bloedniveaus van vetten en "slechte" cholesterol, die deels ook worden gecontroleerd door insuline. En in de reageerbuis experimenten, het vrije radicalen die zijn verheven in diabetici geneutraliseerd.

Wat werkzame bestanddelen die ze gevonden?

Anderson's team ontdekte dat kaneel bevat antioxidanten genoemd polyfenolen die niveaus van drie belangrijke eiwitten stimuleren. Deze eiwitten zijn belangrijk in de insuline signalering, transport van glucose en inflammatoire respons. In een andere studie,

de wetenschappers onderzocht kaneel van chemie en vond dat proanthocyanidine — een soort polyfenol — insuline-achtige eigenschappen kan hebben.

"De onderzoekers concludeerden dat kaneel een waardevolle kandidaat voor een nieuw anti-diabetische geneesmiddel zou kunnen zijn."

Daarnaast vond een groep aan de Universiteit van Calgary, Canada, dat Fenolische zuren, die een belangrijke component van kaneel extract, niveaus van de glucose van het bloed van verlaagt door het verbeteren van de glucose vervoer. De onderzoekers concludeerden dat kaneel een waardevolle kandidaat voor een nieuw anti-diabetische geneesmiddel wellicht.

Wat moet ik zoeken in kaneel bijvoederen?

De meeste producten bevatten slechts een in water oplosbare kaneel extract, niet de belangrijke vetoplosbare kaneel onderdelen. Het is belangrijk om te nemen van een supplement dat het volledige spectrum van kaneel van actieve fytochemicaliën biedt, met inbegrip van zowel de in water oplosbare en de belangrijke vetoplosbare stoffen, met inbegrip van cinnamaldehyde.

Waarom moet ik een supplement van kaneel extract nemen wanneer ik het kruid aan mijn eten toevoegen kan?

Het goede nieuws is dat u niet hoeft te eten vet-beladen kaneel broodjes of appeltaart te krijgen van uw dagelijkse vulling van dit geweldig kruid.

En terwijl beregening van kaneel op uw toast of granen in de ochtend zal helpen ondersteuning gezonde bloedsuikerspiegel, nemen een volledig spectrum uittreksel zal u toelaten om krijgen van alle potentiële voordelen van kaneel in de vorm van een geconcentreerde, gemakkelijk-te-nemen.

Editorand #39; s Opmerking:

De natuurlijke gezondheid oplossingen in dit artikel beschreven zijn beschikbaar via veel online retailers, met inbegrip van de hieronder vermelde.

Wij bieden door te klikken op deze links die u helpen met het ondersteunen van de belangrijke alternatieve gezondheidsonderzoek.

Bezoek NutriStand – de kiosk van de voeding van de Man Supplement voor wetenschap gebaseerde voedingssupplementen!

Bezoek internationale Antiaging-systemen voor hard aan het vinden van therapieën. Zij zijn gespecialiseerd in Tomorrowand #39; s behandelingen vandaag?.

Bezoek www.amazon.com-een geweldige manier om concurrerende aanbiedingen vinden op supplementen aangeboden door veel verschillende fabrikanten.

Bezoek VitaE8 - de ultieme vitamine E-voor meer informatie over het belang van full-spectrum vitamine E supplementen.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of een ziekte te voorkomen. Altijd met een arts te raadplegen alvorens een voedingssupplement programma.


Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page