Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Knowledge
Huis > Kennis > Inhoud

Hawthorn Leaf Extract van onderzoek update--For the Heart gezondheid

Source:Apex | Updated: Apr 11, 2016

Het Hawthorn blad extract hebben al lange tijd gebruikt in de kruidengeneeskunde in de Chinese geschiedenis, hawthorn producten worden meestal verkocht voor hun effecten op de gezondheid van het hart. Het bevat veel actieve componments, Hawthorn blad Flavonoids(HLF) 25% - 80% en Vitexin-Rhamnoside 2-10% 2 belangrijkste binnen. Het Hawthorn blad extract poeder is vervolgens verfilmd capsules of tabletten of toegevoegd aan dranken of zacht voedsel.

Cathy Woog, een alternatieve geneeskunde-expert, studeerde op dit project-Hawthorn blad extract. Zie meer hierna.

De antioxidanten in haagdoorn worden verondersteld om de gezondheid van het hart door versterking van de bloedvaten en het stimuleren van de doorbloeding stimuleren. Houd er rekening mee dat de wetenschappelijke ondersteuning van de potentiële voordelen van hawthorn beperkt is.

1) chronisch hartfalen

De haagdoorn kan helpen beheren van symptomen en verbetering van fysiologische resultaten wanneer gebruikt als een ondersteunende behandeling voor het chronisch hartfalen, volgens een onderzoek van 2008-overzicht van 14 studies (met inbegrip van een totaal van 855 chronisch hartfalen patiënten). De review's bevindingen wijzen erop dat behandeling met meidoorn tot verbetering in oefening tolerantie en symptomen zoals vermoeidheid en kortademigheid leiden kan.

2) hoge bloeddruk

In een pilot-studie gepubliceerd in 2002, 38 mild hypertensieve vrijwilligers werden toegewezen aan een dagelijks supplement van 600 mg magnesium, hawthorn 500 mg extract, een combinatie van magnesium en meidoorn, of een placebo. Na 10 weken toonde de 19 onderwerpen die hawthorn extract nam een grotere beperking in rust de diastolische bloeddruk dan andere leden van de studie.

Wat meer is, waren hawthorn-nemen deelnemers gevonden te hebben lagere niveaus van angst.

In een meer recente studie, gepubliceerd in 2006, ontdekt wetenschappers dat hawthorn geholpen lagere bloeddruk tussen individuen nemen receptplichtige geneesmiddelen voor de behandeling van hun diabetes type 2.

3) atherosclerose

Een dierlijke studie gepubliceerd in 2009 suggereert dat meidoorn kan helpen verminderen van bloed vetten (met inbegrip van cholesterol) en hulp bij de preventie van atherosclerose (de opbouw van vetzuren deposito's in uw aderen).

Waarschuwingen

Hoewel meidoorn wordt over het algemeen beschouwd als veilig, kan bijwerkingen zoals misselijkheid, moeheid, sedatie en zweten geactiveerd.

De haagdoorn kan ook interactie met bepaalde medicijnen, zoals bloeddruk drugs. Supplementen nog niet getest op veiligheid en wijten aan het feit dat voedingssupplementen grotendeels ongereguleerde zijn, de inhoud van sommige producten kan afwijken van hetgeen is opgegeven op het productetiket. Ook houd in gedachten dat de veiligheid van supplementen bij zwangere vrouwen, verpleegkundige moeders, kinderen, en degenen met medische aandoeningen of die medicatie nemen is niet vastgesteld. U krijgt tips over het gebruik van supplementen hier, maar als u het gebruik van hawthorn, je moet zoeken prompt medische zorg voor alle gezondheidsvraagstukken en Raadpleeg uw arts voordat u alternatieve geneeskunde of een wijziging overweegt om uw regime. Wij hopen dat een aantal strengere proeven kan goed resultaat tonen, en tip ons in de categorie van de gelovige.

Van sommige Apex Hawthorn blad extract foto's tonen hier.

Vitexin-Rhamnoside 2-10%

Hawthorn blad Flavonoids(HLF) 25% - 80%

Waar te koop Hawthorn Leaf Extract? Waar vind ik Hawthorn blad Extract en waar te krijgen Hawthorn blad extract te koop. We Apex zijn toegewijd aan het dienen van u voor het verstrekken van hawthorn blad uittreksel. Apex Biotech Ltd, als Chinese grote en professionele GMP standaard fabrikant van kruideningrediënten, speciaal in de kruiden-extract. Van grondstoffen, planten productie-procedure en de definitieve opslag, allemaal onder controle van onze Specialists.we besteedt exporteren plant extract met goede kwaliteit en comeptitive prijs voor lange jaren geweest. Indien voor samenwerking of kennisprofielen van producten, kunt u mailen door info@apex-bio.com direct. Wij verheugen ons de e-mail van uw onderzoek.

Bronnen:

Gunste van Pittler MH, Guo R, Ernst E. "Hawthorn uittreksel voor de behandeling van chronisch hartfalen." Cochrane Database Syst Rev. 2008 23; (1): CD005312.

Walker AF, ons G, Morris AP, Robinson PA. "Veelbelovende hypotensieve effect van hawthorn extract: een gerandomiseerde dubbelblinde pilot-studie van milde, essentiële hypertensie." Phytother Res. 2002 16 (1): 48-54.

Walker AF, ons G, Simpson E, hoop JL, Robinson PA, Hassanein M, Simpson HC. "Hypotensieve effecten van hawthorn voor patiënten met diabetes geneesmiddelen op recept te nemen: een gerandomiseerde gecontroleerde trial." BR J Gen Pract. 2006 56 (527): 437-43.

Xu H, Xu hij, Ryan D. "Een studie van de vergelijkende effecten van hawthorn fruit samengestelde en simvastatin op verlaging van de bloedspiegels lipide." Ben J kin Med. 2009; 37 (5): 903-8.

Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page