Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Knowledge
Huis > Kennis > Inhoud

Natuurlijke antimicrobiële Agent kunnen bacteriële Biofilm vorming op polymeer oppervlakken--Usninezuur afremmen

Source:http://AAC.asm.org/ | Updated: Jul 11, 2016

Usninezuur is een type chemische Baardmos, een soort korstmos, ook bekend als old man's baard, vanwege zijn gelijkenis met menselijke gezichtshaar is onttrokken. Wanneer gewonnen uit de plant, is het geel en kristallijne in verschijning. Gemengd met water, maar het verliest zijn gele tint en kleurloze lijkt.


Usninezuur is bekend om het vertonen van antibacteriële eigenschappen. In de Verenigde Staten, Usninezuur (als een poeder of zalf) wordt gebruikt voor de behandeling van voornamelijk huidinfecties en heeft aangetoond dat effectief bij de behandeling van tuberculose bacteriën, evenals andere pathogene schimmels. Pure Usninezuur wordt het ook gebruikt in vele soorten crèmes, tandpasta, deodorant en zonneschermen een protectant als conserveermiddel. Extern, is het gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals ringworm en voetschimmel. Het is zowel bij de mens en op dieren gebruikt.


Hoeveel Usninezuur moet ik nemen?

De hoeveelheid Usninezuur moeten worden genomen, hangt af van de aandoening wordt behandeld. De typische interne dosering is tussen 30 en 60 druppels een Usninezuur tinctuur, drie tot vier keer een dag geleverd. Grote doses kunnen worden gebruikt als Usninezuur wordt toegepast op de huid.


Wat zijn enkele goede bronnen van Usninezuur? Welke vormen zijn er beschikbaar?

De belangrijkste bron van Usninezuur is baardmos; het wordt meestal gewonnen uit de schors van de plant. Usninezuur is beschikbaar als een pil, poeder, uitpakken en tinctuur.


Wat kan er gebeuren als ik niet genoeg Usninezuur krijg? Wat kan er gebeuren als ik teveel? Zijn er eventuele neveneffecten die ik bewust van moet zijn?

Omdat Usninezuur wordt niet beschouwd als een essentiële voedingsstof, zijn minimale en maximale dagelijkse niveaus niet vastgesteld. Langdurig gebruik van hoge niveaus van Usninezuur kan echter spiervermoeidheid en malaise. Deze voorwaarden zullen oplossen door te stoppen met het gebruik. Sommige individuen kunnen gevoelig zijn voor Baardmos en ontwikkelen van een irritatie van de huid of de keel. Nogmaals, deze voorwaarden zal oplossen als een gebruik van Usninezuur afziet. Er is ook dierlijke bewijs dat suggereert Usninezuur wellicht een toxisch effect op de lever. Het moet als zodanig worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid. Zoals altijd, zorg ervoor dat te raadplegen met een gelicentieerde zorgverzekeraar voordat Usninezuur of andere kruidenremedie of voedingssupplement.


Verwijzingen

Francolini ik, Norris P, Piozzi A, et al. Usninezuur: een natuurlijke antimicrobiële agent kunnen bacteriële biofilm vorming op polymeer oppervlakken afremmen. Antimicrobiële middelen en chemotherapie November 2004; 48 (11): 4360-4365.

Han D, et al. Usninezuur-geïnduceerde necrose van gekweekte muis hepatocyten: remming van mitochondriale functie en oxidatieve stress. Biochem Pharmacol 2004; 67:439-51.

Hobbs C. Baardmos: De kruiden antibiotica. Santa Cruz, CA: Botanica Press, 1990.

Okuyama E, Umeyama K, Yamazaki M, et al. Usninezuur en diffractaic zuur als analgetische en antipyretische onderdelen van Baardmos diffracta. Planta Med April 1995; 61 (2): 113-5.

Rafanelli S, Bacchilega R, Stanganelli ik, et al. contactdermatitis van Usninezuur in vaginale zaadknoppen. Contact Dermatitis 1995; 33:271.


Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page