Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Knowledge
Huis > Kennis > Inhoud

Klinisch gebruik Paeonia Albiflora Root(Peony) Extract

Source:http://www.webmd.com/ | Updated: Sep 12, 2016

Peony wortel Extract

Geschiedenis

Peony wortel is een grote Chinese geneeskrachtige kruid dat is gebruikt voor duizenden jaren. Peony wortel werd beschreven in de Materia Medica van de traditionele Chinese geneeskunde tijdens de Han-dynastie (206 v.Chr tot 220 N.Chr). Peony is tevens opgenomen in meer dan 30 formules in een klassieke tekst van de vroege Chinese geneeskunde, de Shang Han Lun (Discussion of Cold-Induced stoornissen), en is ook in de farmacopee opgenomen van China en Japan. Het is een van de meest gebruikte ingrediënten in de behandeling van de leverziekte. De primaire actieve bestanddelen van de wortel van de pioenroos zijn alkaloïden, glucosiden, polysacchariden, Saponinen, organische zuren en mineralen en sporenelementen.

Total glucosiden van Peony (TGP) / Paeoniflorin

In de mid-jaren 1980 onderzoekers ontwikkelde een proces om uit te pakken van een gestandaardiseerde samenstelling met een mini moeder van 40 procentpaeoniflorin, het voornaamste werkzame bestanddeel in pioen. Meer dan 20 jaar is dit gestandaardiseerde extract, genaamd totale glucosiden van Peony (TGP), het onderwerp van uitgebreid onderzoek in China geweest. Een aantal klinische studies is gebleken dat TGP zowel anti-inflammatoire en immuun modulatie-effecten bezit.

In het algemeen, het uiterlijk is standaard extract poeder,Paeoniflorin8 %-95_%.

Peony is een plant. De wortel en, minder vaak, de bloem en het zaad worden gebruikt om geneeskunde.

Gebruik hieronder:

Huid-rimpels. Peony bevat een chemische genaamd paeoniflorin. Vroege onderzoek suggereert dat toepassing van een specifieke cosmetisch product met 0,5% paeoniflorin voor 8 weken gezicht rimpels verminderen zou.

Spierkrampen. Vroege onderzoek suggereert dat houdend een specifieke combinatie van peony en zoethout (Shakuyaku-kanzoh-to) spierkrampen verlichten kan bij patiënten met levercirrose en personen die een hemodialyse.

Reumatoïde artritis (RA). Vroege onderzoek suggereert dat het nemen van een gewasbeschermingsmiddel peony samen met het geneesmiddel methotrexaat voor 3 maanden test markers van zwelling bij mensen met RA beter dan het nemen van methotrexaat alleen zou kunnen verminderen. Echter nemen van dit product pioen met methotrexaat niet ter verbetering van de symptomen van RA beter dan methotrexaat alleen.

Jicht.

Artrose.

Ademhalingsproblemen.

Hoest.

Ziekten van de huid.

Aambeien.

Hart problemen.

Maagklachten.

Spasmen.

Zenuw problemen.

Migraine hoofdpijn.

Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Andere voorwaarden.

Meer bewijs nodig is om te beoordelen van de effectiviteit van peony voor deze toepassingen.

Peony is eventueel veilig wanneer gebruikt via de mond, op korte termijn. Peony is veilig voor maximaal 4 weken gebruikt. Het kan maagklachten veroorzaken. Wanneer in contact met de huid van gevoelige mensen men, kan dit de uitslag veroorzaken.

Menselijke klinische proeven

Menselijke klinische proeven in China ondersteunen de therapeutische voordelen voor peony extract voor reumatoïde artritis. In één studie kregen 120 patiënten met reumatoïde artritis een gestandaardiseerde peony extract (TGP) ofwel methotrexaat (MTX) een gevestigde behandeling voor RA die werd gebruikt als een besturingselement. Na vier weken van de behandeling, zowel TGP en MTX bleken te zijn even effectief.

Deze resultaten werden gerepliceerd in een tweede studie waarbij 263 reumatoïde artritispatiënten gegeven doses van gestandaardiseerde TGP peony uitpakken. In deze studie 142 patiënten opnieuw kregen MTX om te dienen als besturingselementen. Na vier weken, 77 procent van de patiënten die het extract peony gemeld verbetering van symptomen-een cijfer dat opnieuw geëvenaard door de controlegroep methotrexaat. Een verschil dat in deze tweede studie oppervlakte was dat peony extract een normaliserend effect gehad op immune functie. Bovendien, uittreksel patiënten die de pioen gerapporteerde merkbare verbeteringen in zowel de kwaliteit van leven en stijgingen van de fysieke kracht. Deze verbeteringen werden niet gemeld door patiënten die MTX.

Speciale voorzorgsmaatregelen andamp; Waarschuwingen:

Zwangerschap en borstvoeding: Peony is mogelijk ONVEILIGE wanneer genomen door mond tijdens de zwangerschap. Sommige ontwikkelingslanden onderzoek suggereert dat peony samentrekkingen van de baarmoeder kan veroorzaken. Echter andere onderzoek suggereert een combinatie van peony en angelica misschien wel veilig. Totdat meer bekend is, gebruik geen pioenroos als u zwanger bent. Ook Vermijd peony bent u borstvoeding geven. Weinig is bekend over de veiligheid van de pioen te gebruiken als u zijn verpleging.

Bloeden stoornissen: omdat pioenroos bloedstolling vertragen kan, er is een punt van zorg dat het het risico verhogen kan van bloeden in mensen met bloeden stoornissen. Niet gebruiken als u een bloedende stoornis hebt.

Chirurgie: Pioenroos kan vertragen bloedstolling, dus er een punt van zorg is dat het de kans op bloeden tijdens en na de operatie kan vergroten. Gebruik peony ten minste 2 weken vóór een geplande operatie te staken.

Interacties

Medicijnen die langzaam bloedstolling (antistollingsmiddel / Antiplatelet drugs) interageert met PEONY

Pioenroos kan vertragen bloedstolling. Nemen peony samen met medicijnen die ook trage bloedstolling kan de kans op blauwe plekken en bloedingen toenemen.

Sommige medicijnen die langzaam bloedstolling omvatten clopidogrel (Plavix), aspirine, diclofenac (Voltaren, Cataflam, anderen), ibuprofen (Advil, Motrin, anderen), naproxen (Anaprox, Naprosyn, anderen), Dalteparine (Fragmin), Enoxaparine (Lovenox), heparine, warfarine (Coumadin), en anderen.

Fenytoïne (Dilantin) interageert met PEONY

Peony wortel kan de hoeveelheid fenytoïne in het lichaam verlagen. Nemen peony wortel samen met fenytoïne (Dilantin) kan verlagen de effectiviteit van fenytoïne (Dilantin) en verhogen het risico van aanvallen.

Peony doseren

De juiste dosis van peony, hangt af van verschillende factoren zoals de userand #39; s leeftijd, gezondheid en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke gegevens om te bepalen van een passend aantal doses voor pioen. Houd in gedachten dat natuurlijke producten niet altijd per se veilig zijn en doseringen van belang kunnen zijn. Zorg ervoor dat te volgen van relevante richtingen op etiketten en Raadpleeg uw apotheker of arts of andere zorgprofessional alvorens te gebruiken.


Referenties:http://www.webmd.com/Vitamins-Supplements/ingredientmono-32-PEONY.aspx?activeIngredientId=32andamp;activeIngredientName=PEONY

http://nutritionreview.org/2013/04/Unique-Chinese-extract-relieves-symptoms-Rheumatoid-arthritis/Waar te koop pioen wortel Extract?

Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page