Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Plantaardige & Fruit poeder

Jujube poeder

Jujube poeder

Korte introductie ingrediënten: Rode jujube nutriënten component: eiwit: 1,56% vet: 0,2% Fe: 7.6 mg/kg Ca: 304 mg/kg Zn: 11.3 mg/kg vitamine C: 13 mg/kg gezondheid voordelen van Jujube poeder mondelinge preparaten van Ziziphus jujube (Jujube), zoals jujube poeder, worden gebruikt voor stress zweren en leverziekten,...

Products Details

Korte inleiding

Ingrediënten: Rode jujube

Nutriënten component:

Eiwit: 1,56%

Vet: 0,2%

Fe: 7.6 mg/kg

CA: 304mg/kg

Zn: 11.3 mg/kg

Vitamine C: 13mg/kg

Gezondheidsvoordelen van Jujube poeder

Mondelinge preparaten van Ziziphus jujube (Jujube), zoals jujube poeder, worden gebruikt voor stress maagzweren en leverziekten, voor het verbeteren van spierkracht, als een kalmerend middel en neutraliseren van de drug toxicities. Jujube wordt ook gebruikt voor jeukende en droge huid, voor de behandeling van vermoeidheid, gebrek aan eetlust, hysterie, diarree, hypertensie, anemie, koorts, purpura, ontstekingen, zweren, oogziekten en astma. In voedsel Items - wordt Jujube poeder gebruikt in een aantal recepten. In Manufacturing Practices - Jujube extracten worden meestal toegevoegd in beauty producten als een anti-rimpel, anti-inflammatoire, voor vrijstelling van zonnebrand en moisturizer.

De meest effectieve onderdeel van Ziziphus jujube is de vrucht. Volgens de gegevens van het dier, jujube verbetert lichaam gewichtsverlies, beschermt tegen tetrachloorkoolstof-geïnduceerde leverschade en verhoogt zwemmen uithoudingsvermogen. Dierlijke gegevens beveelt ook aan dat een ethanolische uittreksel van jujube kan groei van Bacillus subtilis remt en anti-inflammatoire effecten hebben. Een specifieke methanol pak met ursolic zuur en oleanolic zuur remt tandheelkundige holte-producerende activiteit van Streptococcus mutans in vitro. Samgyetang, een soep gemaakt van kip, panax ginseng, jujube, kastanjes en knoflook lijkt te bieden van de vrijstelling van experimenteel geïnduceerde maagzweren.

Toepassing van Jujube poeder
1. voedingssupplement ingrediënten
2. functionele voeding als capsules of pillen
3. gezonde producten

Technische informatie

Specificatie sheet links hieronder zijn een standaard kopie van het certificaat van Echtheid minder de batch of lot nummer en produceert datums. Technische fiche kan worden gedateerd en moet alleen worden overwogen als een algemene informatie. Neem contact op met en vraag een up-to-date COA indien nodig voor specifieke bijgewerkte informatie voordat de bestelling door het invullen van het contactformulier met productnaam en SKU nummer. Als het bestellen van hoeveelheden van vijf en twintig kilo of meer contactpersoon voor beschikbaarheid.

VerpakkingDoor 25kgs/drum, innerlijke door dubbele kunststofzak.
OpslagOpgeslagen in een koele andamp; droog goed gesloten container, blijf uit de buurt vocht en sterke licht/warmte.
HoudbaarheidTwee jaar onder goed opslag situatie.


Hot Tags: jujube poeder, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
Onderzoek
Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page