Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Lotus Leaf Extract, Nuciferine Extract, Nuciferine 2-98%

Lotus Leaf Extract, Nuciferine Extract, Nuciferine 2-98%

Korte introductie Lotus bladeren bevatten hoge concentraties van fytochemicaliën, stoffen geproduceerd door planten om zich te verdedigen tegen bacteriële en schimmelinfecties. De stoffen gevonden in lotus blad uittreksel omvatten alkaloïden, flavonoïden en tannines. De isoquinoline alkaloïde in lotus...

Products Details

Korte inleiding

Lotus bladeren bevatten hoge concentraties van fytochemicaliën, stoffen geproduceerd door planten om zich te verdedigen tegen bacteriële en schimmelinfecties. De stoffen gevonden in lotus blad uittreksel omvatten alkaloïden, flavonoïden en tannines. De isoquinoline alkaloïde in lotus bladeren hebben een kalmerend en antispasmodic eigenschappen, die kunnen steun indigestie. Zowel de flavonoïden en de tannines zijn krachtige antioxidanten die zijn verbonden met gewichtsverlies en cardiovasculaire gezondheid.

Lotus Leaf Extract

Latijnse naam: Folium nelumbinis

Synoniemen: Heilige lotus, Indische lotus, Chinese arrowroot, Egyptische Boon

Actieve ingrediënten: nuciferine / Flavonol

Specificaties: 2%; 20%

Producttype: Bruin fijn poeder

Deel van de Plant gebruikt: Fruit

Uittreksel methode: Ethanol en Water

Gezondheidsvoordelen van Lotus Leaf Extract

Nuciferine kan bevorderen vet ontleding, Tongbian diureticum tegelijkertijd doorgeven intestinale drugs, en lipide-verlagende ontvetten, verwijderen van zomerhitte en antipyretische effecten, kan aanzienlijk verminderen serum triglyceriden en cholesterol gehalte glycerol, met rol bij het reguleren van bloed lipide gezondheid.

Lotus blad extract wordt gebruikt voor behandeling van zomer syndroom en vochtigheid accumulatie van warmte; ze bevatten ook de lotus alkaloïden met hypotensieve effect. Lotus blad is populair voor lagere bloedlipiden en behandeling van vette lever; het wordt vaak gecombineerd met cartages, die bevordert de bloedcirculatie en verlaagt bloed vetten, voor dat doel. Dit poeder is geschikt voor geneeskunde: besturingselement aanpassen bloedlipiden, codeïne en slijmoplossend, antistollingsmiddel.

Toepassing vanLotus Leaf Extract

1. farmaceutische ingrediënten
2. Functionalfoodascapsulesorpills
3.water-solublebeverages
4. gezonde producten

Bijwerkingen en veiligheid van Lotus Leaf Extract

Enkele bijwerkingen bij de mens gemeld voor lotus. Lotus kan winderigheid (gas), constipatie en andere gastro-intestinale irritatie veroorzaken. Voorkomen bij patiënten met constipatie en maag zwelling (zwelling).

Theoretisch, lotus kan bloeddruk en heeft ant-aritmische (traktaties abnormale hartslag) en contraceptieve activiteit. Lotus kan ook het risico van bloeden verhogen. Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met bloeden stoornissen of agenten nemen dat kan verhogen het risico op bloeden. Doseren aanpassingen kan nodig zijn.

VerpakkingDoor 25kgs/drum, innerlijke door dubbele kunststofzak.
OpslagOpgeslagen in een koele andamp; droog goed gesloten container, blijf uit de buurt vocht en sterke licht/warmte.
HoudbaarheidTwee jaar onder goed opslag situatie.

Hot Tags: Lotus Leaf Extract, Nuciferine Extract, Nuciferine 2-98%, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
Onderzoek
Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page