Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Psyllium zaden poeder

Psyllium zaden poeder

Psyllium zaad kaf poeder; Psyllium husk; Psyllium husk poeder; Poeder van sperma Plantaginis

Products Details

Apex Biotech Ltd is een van de toonaangevende China psyllium poeder fabrikanten voorzien van professionele fabriek zaden, Welkom op wholesale goedkope psyllium zaden poeder van ons.

Wat is Psyllium?

Psyllium husk ook gewoon genoemd psyllium zijn delen van de zaden van de plant Plantago ovata van het geslacht Plantago welke native naar India, maar elders kan worden gevonden. Psyllium kaf zijn hygroscopisch, geschikt voor het absorberen van vloeistoffen voornamelijk gebruikt als bulk vorming laxeermiddel en een goede bron van voedingsvezels en commercieel gebruikt voor de productie van mucilage.

Psyllium husk is een effectieve kruid gebruikt om gewicht te verliezen en in het onderhouden van algemene intestinale gezondheid. Psyllium husk de voordelen komen uit haar sponsachtige vezel thats niet gemakkelijk verteerbaar presenteren een gevoel van volheid, waardoor de eetlust. De vezel-rijk psyllium husk verbetert ook de spijsvertering tijdens het reinigen van het systeem. Psyllium is een uitstekende bron van vezels voor koolhydraatarme diëten die effectief gewicht toezicht-programma's.

Psyllium husk poeder is de verpulverde vorm van schil. Het verloop is afhankelijk van de afmeting van de zeef. Het is de koeling, laxerend, antidiabetica, antichronic, rustgevende, enz. Psyllium Husk bestaat uit de opperhuid en de samengevouwen aangrenzende lagen verwijderd uit de gedroogde rijpe zaden van plantago Ovata Frosk.

Wat zijn de voordelen en de functie van Psyllium husk poeder?

Natuurlijke laxeermiddel
Psyllium is een natuurlijk laxeermiddel en haar therapie geneest constipatie en andere gerelateerde gezondheid kwalen.
Zuurgraad en zweren
Maagzweren en zuurgraad problemen worden overwonnen met andere verwante problemen van darmen, stapels en scheuren genezen.
Zeer gunstig voor diabetespatiënten

Psylliun is zeer nuttig bij het verminderen van de vorming van de bloedglucose na de consumptie van maaltijden, aanzienlijk verminderen de eis van insuline in het menselijk lichaam.
Vermindert de kans op darmkanker

Inname van psyllium vormt een enorme volume van bulk in menselijk lichaam daarmee een cruciaal element voor het doorgeven van ontlasting. Deze relatieve lessents de blootstelling van de darmwand aan giftige componenten gevormd in een kruk.
Behulpzaam bij het verminderen van het gewicht

Psyllium is behulpzaam bij het verminderen van het gewicht als het zich een gevoel van volheid, waardoor blijkbaar voedselinname verantwoordelijk ontwikkelt voor het verhogen van gewicht in het menselijk lichaam. Dus kan het worden gebruikt in afslanken dieet.


Toepassing van Psyllium husk poeder


Psylliums worden gebruikt als paard feeds zoals ze voorkomen de accumulatie van zand of stenen in dieren zonder bijwerkingen dat.

Psylliums worden ook gebruikt in de farmaceutische industrie terwijl de productie van tabletten als het handelingen als verdikkingsmiddel. Ze worden ook gebruikt in de voedselverwerkende industrie zoals in ijsjes, rijst, jam, gebak, koekjes, broden en instant noedels.

Hot Tags: psyllium zaden poeder, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
Onderzoek
Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page