Apex Biotech Ltd

Producten & Service

Extract van de Stevia-blad

Extract van de Stevia-blad

Stevia Extract Productnaam: zoetstoffen smaakstof agenten organische stevia extract poeder, stevia-blad extract Productspecificatie: Stevioside50-%-95_% & 60% - 98% reb een Planten gebruik deel: blad Extract

Products Details

Apex Biotech Ltd is een van de toonaangevende China stevia blad extract fabrikanten voorzien van professionele fabriek, Welkom bij Groothandel Goedkope stevia-blad extract van ons.

Korte inleiding

Stevia is een kruid van de Asteraceae wil een nieuw soort geraffineerde stevia natuurlijke zoetstof. Het heeft hoge zoetheid, laag-vuur kan worden gekarakteriseerd door de zoetheid is 200 - 300 keer die van suiker en warmte waarde van enige suiker 1 / 300. Na een groot aantal van de drug experimenten laten dat stevioside toxische bijwerkingen, geen kankerverwekkende stoffen, voedselveiligheid, regelmatige consumptie kan voorkomen hoge bloeddruk, diabetes, obesitas, hart-en vaatziekten, cariës en andere ziekten, is een ideaal alternatief voor suiker zoetstoffen. Stevia kan veel worden gebruikt in voedsel, drank, medicijnen, dagelijkse chemicaliën, brouwerij, cosmetica en andere industrieën, en de toepassing van sacharose om kosten, vergeleken met 60% te besparen. Stevia heeft ook gezondheidszorg, en een goede gezondheid is zoete additieven, met vreemde voedsel deskundigen en medische experts bevestigde de klinische proeven, het product van de suiker diabetes, hoge bloeddruk een bepaalde effect hebben op obesitas, hart-en vaatziekten, gastritis, mondelinge ziekte, hyperacidity, etc. tot op zekere hoogte de rol van adjuvante therapie.

Stevia Extract
Productnaam: zoetstoffen smaakstof agenten organische stevia extract poeder, stevia-blad extract
Productspecificatie: Stevioside50 %-95_% & 60% - 98% reb een
Planten gebruik deel: blad
Uittreksel methode: graan Alcohol/Water
Test Mothed: HPLC

Voordelen van Stevia-Extract
1. Stevia Extract helpt oplossen van verschillende huidproblemen.
2. Stevia Extract kan hoge bloeddruk en bloedsuiker niveaus bepalen.
3. Stevia Extract helpt gewicht te verliezen en het verminderen van hunkeren naar voor vette voedingsmiddelen.
4. Stevia Extract van anti-bacteriële eigenschappen helpen kleine ziekte voorkomen en genezen van kleine wonden.
5. toevoegen stevia extract om uw mondwater of tandpasta resulteert in verbeterd mondgezondheid.
6. Stevia Extract geïnduceerde dranken leiden tot betere vertering en gastro-intestinale functies naast het verstrekken van vrijstelling van overstuur magen.

Toepassing van Stevia-blad Extract
1. wijd gebruikt als zoetstof voor de menselijke voeding ter verbetering van smaak, lage kosten en levensduur van de plank.
2. beschikbaar als een biertje of een likeur additieve verbetering van smaak, het verrijken en het schuim witter en het verwijderen van de smaak van hotness;
3. toegepast in tandpasta uit te breiden van de zoete smaak, lagere groei van bacteriën en tandarts ziekte te verminderen.

Verpakking : Door 25kgs/drum, innerlijke door dubbele kunststofzak.
Opslag : Vocht en sterke licht/warmte opgeslagen in een koele en droge goed gesloten container, wegblijven.
Houdbaarheid : Twee jaar onder goed opslag situatie.

Hot Tags: Stevia-blad extract, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
Onderzoek
Onderzoek
Neem contact op met ons
Adres: No.6 Zhangba 4e Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, China.
Telefoon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Huis | Over ons | Producten & Service | Nieuws | Kennis | Kwaliteitscontrole | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page